Back in Charge!

Professionele coaching bij stress en burn-out.

Mijn manier:

De basis van waaruit ik werk bestaat uit 3 fases. Deze 3 fases lopen naadloos in elkaar over en hebben per fase een aantal aandachtspunten:
Fase 1 (Crisisfase):
Afsluiten, verliezen, loslaten, bewust ontspannen en ademhalen, rust en controle, accepteren, herstellen energieniveau.
Fase 2 (Probleem- en oplossingsfase):
De neutrale zone, ruimte in het brein, onderzoeken oorzaak, van oud naar nieuw, transitiefase. Structuur in problematiek, zicht op concrete oplossingen op tenminste een deel van het probleem.
Fase 3 (Toepassingsfase):
Het nieuwe begin, positieve en helpende gedachtes gaan meer automatisch, in de praktijk brengen van verworven inzichten en vaardigheden, terugvalpreventie, Back in Charge!

Ik maak gebruik van verschillende tools om de 3 fases zo effectief mogelijk te laten zijn. Een aantal daarvan zijn de Burn-out Assessment Tool, Mindfulness, Rationeel Emotieve Therapie (RET) en gedeeltes van algemene Cognitieve Gedragstherapie.
Mijn methode laat je zien dat alles wat je nodig hebt al in jezelf beschikbaar is. Daarnaast laat het je zien hoe je daar toegang toe krijgt en hoe je het daarna kunt gebruiken. Een betere manier is er gewoon niet!
Mijn manier van coachen is echt mijn manier. Het is geen standaard traject uit een boekje. Natuurlijk heb ik niet het wiel uitgevonden, maar door de combinatie van mijn opleiding, opgedane kennis en ervaring, achtergrond en neurodivergentie (zie "Mijn Verhaal"), benader ik een burn-out en gerelateerde klachten echter wel  vanuit een unieke invalshoek. Mijn manier werkt!


 


E-mailen
Bellen
Map
Info