Back in Charge!

Professionele coaching bij stress en burn-out.

Jouw winst!

Heel kort kan ik zeggen: een beter leven! Dat klinkt nu misschien nog als iets dat onbereikbaar is en niet voor jou is weggelegd. Die gedachte kun je omzetten. Pipi Langkous zei ooit "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan".
Ieder mens is ongelofelijk veerkrachtig en iedereen heeft ook alle vaardigheden in zich om voor zichzelf een beter leven te maken.
Mijn coaching zorgt ervoor dat je (weer) in staat bent je eigen gedachten te analyseren en dat je de energie die negatieve (of belemmerende) gedachten kost, leert om te buigen naar iets positiefs.
Het klinkt misschien allemaal wel heel makkelijk , maar dat is het zeker niet! Je zult zelf ook hard moeten werken om je doel te bereiken. Oefening baart kunst. En je weet wat ze zeggen: Een vliegtuig heeft tegenwind nodig om op te kunnen stijgen. Dat kost de meeste brandstof. Eenmaal op hoogte komt de rust terug. Dat geldt ook allemaal voor jou! Uiteindelijk word je een betere versie van jezelf!

Denk erover na. Bespreek het met je partner, je werkgever, vrienden, collega's en neem contact op voor een (gratis) intake!


E-mailen
Bellen
Map
Info